تكنـــــــــو ميــــــــــد يـــــــا
أهلا بك عزيزى الزائر اذا كنت عضواً في المنتدى تفضل بالدخول ، اذا كنت زائراً فيسعدنا أن تضغط على زر التسجيل لتنضم الى عائلة تكنو ميديا
تكنـــــــــو ميــــــــــد يـــــــا
أهلا بك عزيزى الزائر اذا كنت عضواً في المنتدى تفضل بالدخول ، اذا كنت زائراً فيسعدنا أن تضغط على زر التسجيل لتنضم الى عائلة تكنو ميديا
تكنـــــــــو ميــــــــــد يـــــــا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


Designed and Powered By : Ibrahim Aly
 
الرئيسيةالبوابهأحدث الصورالتسجيلدخولملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى ) Mp3311ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى ) Movie_10ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى ) Untitl10

 

 ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى )

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
BiG BoSs
مصرى و أفتخر
مصرى و أفتخر
BiG BoSs


رقم العضوية : 1
عدد المساهمات : 786
نقاط : 2280
تاريخ التسجيل : 09/02/2009
العمر : 40
الموقع : Egypt

ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى ) Empty
مُساهمةموضوع: ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى )   ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى ) Emptyالإثنين 21 مارس - 1:55


ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى ) 1306887ztim0vnqb5rd4

موضوعنا النهاردة عن اكلات ووصفات الشيف الشربينى
والموضوع متجدد باذن الله


طريقة الفراخ المقرمشة


المقادير:

فرخة مغسولة كويس مقطعة 8قطع هتسلقى الفراخ نصف سوى تسلقيها فى ماية فيه (حبهان+قرنفل+شوية جنزبيل+مكعب ماجى)ولما تستوى نصف سوى تكونى مجهزة طبق فية دقيق وعلية بهارات+طبق تانى فية بيض ولبن وملح وفلفل+وطبق
تالت فية دقيق سيمولينا او بقسماط 0 حطى الفراخ فى الدقيق واضغطى عليها
وبعدين بيض ولبن وبعدين بقسماط واضغطى عليها عشان يمسك فيها ودخليها الفريز
نصف ساعة وطلعيها على زيت بيغلى على طول ومتقلبيش كتير


وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://technomedia.ahlamontada.com
 
ملف اكلات الشيف الشربينى(الحواوشى )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كتاب فنون الطهى للشيف الشربينى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
تكنـــــــــو ميــــــــــد يـــــــا :: المرأه والصحة العــامة :: المطبخ-
انتقل الى: